Ako želite postati gostujući autor na Sjeme.org platformi, bit će nam drago da nam se javite. Pozdravljamo gostujuće postove kolega i kolegica blogera sve dok odgovaraju temama našeg bloga (vrt, priroda i sjemenke). Naravno, ne morate imati blog da biste napisali gostujući post. Čak i ako želite podijeliti svoja iskustva iz prirode ili vrtlarstva kao privatna osoba, rado ćemo vam se javiti.

Važni su nam tekstovi optimizirani za tražilice. Jer želimo da se vaši tekstovi čitaju. Uostalom, trud bi se trebao isplatiti. Stoga vas molimo da svoj tekst napišete optimiziran za ključne riječi. Svi kolege i kolegice blogeri sigurno će znati na što mislimo. Ako želite postati gost-autor kao privatna osoba, rado ćemo vam pomoći prilagoditi svoj tekst kako bi se za nekoliko mjeseci lako pronašao i na Google & Co.

Postanite gostujući autor – naši kriteriji


Ako želite postati gostujući autor na Sjeme.org platformi, naše kriterije pronaći ćete u nastavku:

  • Vaš tekst bi trebao biti od pomoći čitatelju i nuditi maksimalnu dodanu vrijednost (puno savjeta i inspiracije)
  • Vaš tekst treba sadržavati najmanje 800 riječi i biti optimiziran za tražilice
  • Strukturirajte tekst podnaslovima (maks. 300 riječi po naslovu)
  • Uključite najmanje 6 slika (širine 1280 piksela) koje imenujete odgovarajućom ključnom riječi
  • Ako ne posjedujete prava na slike, pošaljite nam i podatke o autorskim pravima
  • Vaš tekst može naravno povezivati ​​na vaš blog. Do 2 dofollow veze su nam prihvatljive.
  • Nijedan drugi post se nije trebao pojaviti na našem blogu za vašu odabranu ključnu riječ (najbolji način da saznate je da unesete svoju ključnu riječ u traku za pretraživanje na našoj web stranici)
  • Vaš tekst se nije trebao pojaviti na drugim blogovima (molimo bez copy-paste tekstova)
  • Ako je objava gosta objavljena, također je podijelite putem svojih kanala društvenih medija i/ili svog biltena
  • Redovito provjeravajte naš blog prvih nekoliko dana nakon objavljivanja kako biste odgovorili na sve komentare

Imajte na umu da je blog objava vaša posjetnica prema vanjskom svijetu. Stoga, molimo da ga napišete s velikom pažnjom bez pravopisnih ili gramatičkih pogrešaka.

Ako možete ispuniti sve kriterije, bilo bi nam drago da nam e-poštom pošaljete svoj prijedlog za gostujući članak, uključujući ključnu riječ i naslov. Nemojte nam još uvijek slati gotov tekst, već samo vaš zahtjev s predloženim naslovom.

Koje su prednosti gostovanja za vas?


Ako želite postati gostujući autor na Sjeme.org platformi, to vam nudi mnoge prednosti. Iznad svega, pomaže vam privući pozornost i postići veći doseg za svoj blog. Svaki dan imamo nekoliko tisuća čitatelja na našoj platformi, koji će naravno tada postati svjesni i vašeg doprinosa.

Također možete podijeliti svoje savjete i iskustva iz vrtlarstva s drugima putem našeg bloga. Brinemo se da što više čitatelja bude upoznato s vašim doprinosom. Ako i sami imate blog, također možete povezati svoju web stranicu i tako generirati dofollow povratnu vezu.

Ako imate pitanja o pisanju gostujućeg posta, slobodno nas kontaktirajte. Veselimo se vašoj e-pošti!

Topli pozdravi

Prijavi se

Registriraj se

Resetiraj lozinku

Unesite svoje korisničko ime i adresu e-pošte. Na vašu adresu e-pošte poslati ćemo vam poruku s poveznicom za kreiranje nove lozinke.